Site icon Hallocy

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η απόφαση του δικαστηρίου για να πάρει… πίσω τη ζωή της

Η τραγουδίστρια προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια να ανακτήσει τον έλεγχο – Ο πατέρας της ελέγχει τα εισοδήματα της, τα έξοδα της, καθώς και τους συντρόφους της – Δεν την άφησε καν να κάνει ανακαίνιση στο σπίτι της
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχει το δικαίωμα να επιλέξει μόνη της ούτε καν…πλακάκια για την κουζίνα της!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, ο πατέρας της έχει τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας και των κινήσεων της κόρης του, παρά το γεγονός ότι η ίδια είναι ενήλικη. Η απόφαση είχε βγει με εντολή δικαστηρίου το 2009, δεδομένης της «ασταθούς συμπεριφοράς» που είχε η Μπρίτνεϊ ήδη από το 2007 ειδικότερα απέναντι στα ΜΜΕ, θέτοντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της στα χέρια του πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς.

Όπως αποκάλυψε η New York Times, ακόμα και όταν η τραγουδίστρια ήθελε να κάνει ανακαίνιση στην κουζίνα του σπιτιού της, ο πατέρας της αρνήθηκε, γιατί όπως υποστήριζε «κάτι τέτοιο θα έκανε κακό στην περιουσία της».

Παρά το γεγονός ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει κάνει πάρα πολλές προσπάθειες να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της, οι αποφάσεις των δικαστηρίων δεν την ευνοούν, καθώς στέκονται στο «ασταθές και ταραχώδες παρελθόν»
της. Η ίδια δήλωσε πριν λίγο καιρό ότι ο πατέρας της είναι εμμονικός με το να ελέγχει την ζωή της, ενώ εξήγησε πως νιώθει σαν όμηρος του.

Η τελική απόφαση του δικαστηρίου θα δημοσιοποιηθεί αύριο, αφού σήμερα κιόλας η τραγουδίστρια βρέθηκε στην τελευταία δίκη μπροστά στην δικαστή Μπρέντα Πέννυ.

Exit mobile version