Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου

Ανατροπή στον θάνατο του Σταύρου Δογιάκη – Εγκληματολόγος ισχυρίζεται πως είναι δολοφονία

“Δεν μπορεί κάποιος να σημαδέψει το κεφάλι αν έχει τραυματιστεί στην καρδιά”

Η καθηγήτρια εγκληματολογίας και νομικός Νατάσσα Τσουκαλά, με ανάρτησή της στο facebook αμφισβητεί την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα και με μια σειρά επιχειρημάτων, προσπαθεί να «καταρρίψει» την αυτοχειρία.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι που επέφερε τον θάνατο κι άλλη μία στο στέρνο, έξω από το αυτοκίνητό του, στην περιοχή του Αη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή. Μέσα στο όχημα εντοπίστηκε 9άρι πιστόλι. Ο άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε αφήνοντας μάλιστα δύο σημειώματα που αφορούσαν τον αδερφό του.

Η ανάρτηση της εγκληματολόγου για τον θάνατο του Σταύρου Δογιάκη
Ωστόσο, η κυρία Τσουκαλά, με ανάρτησή της στο Facebook, εξηγεί γιατί πιστεύει ότι ο θάνατος του Δογιάκη δεν ήταν αυτοκτονία.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Βαρέθηκα να διαβάζω άλλα αντ’ άλλων στα ΜΜΕ για τον νεκρό ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Κάντζα. Οι ταπεινές μου επιστημονικές μου γνώσεις με οδηγούν στα εξής:
Όποιος είναι εξοικειωμένος με όπλα, δεν αυτοκτονεί ποτέ πυροβολώντας στο κεφάλι επειδή πιθανολογεί εύλογα ότι θα αστοχήσει εξαιτίας της εκπυρσοκρότησης του όπλου. Ασφαλέστερος τρόπος αυτοκτονίας είναι να στρέψει το όπλο στο στόμα.
Οι πιθανότητες να σημαδέψει κάποιος το κεφάλι του με ευστοχία όταν έχει ήδη τραυματιστεί βαριά στην καρδιά είναι επιεικώς ανύπαρκτες.
Σφαίρα στο κεφάλι λέγεται χαριστική βολή. Η χαριστική βολή είναι χαρακτηριστικό modus operandi όλων των ανά τον κόσμο μαφιών».

Διαβάστε επίσης