Site icon Hallocy

Survivor 4: Μπάρτζης και Βέλλη συνεχίζουν την κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου

Το υπονοούμενο με τη σκυλοτροφή

Η τριάδα… φωτιά του φετινού Survivor, δείχνει να έχει ακόμα πολλά “ράμματα” για τη γούνα της Ιωάννας Μαλέσκου και έτσι, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης, με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσαν την «άδειασαν» έμμεσα για μία ατάκα που είχε πει στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε, η ατάκα αυτή δεν είχε ειπωθεί από την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά από κάποιον συνεργάτη της. Ο Νίκος Μπάρτζης, όταν είχε πάει καλεσμένος στο Love it, είχε βγάλει στον αέρα της εκπομπής ένα απόσπασμα από μία ατάκα που είχε ειπωθεί εις βάρος του και οι τόνοι είχαν ανέβει ωστόσο η συνέντευξη είχε συνεχιστεί κανονικά.

Και ενώ οι περισσότερο νόμιζαν ότι κάπου εκεί θα τελείωνε η κόντρα της τριάδας με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μία νέα σπόντα ήρθε για να την αναζωπυρώσει.

Συγκεκριμένα, Μπάρτζης και Βέλλη αναφέρθηκαν στην ατάκα που χαρακτήριζε τον Νίκο σκυλί, που ακούει ό, τι του λέει ο Τζέιμς. Έτσι, στο νέο βίντεο που ανέβασαν στο κανάλι στο youtube, η Άννα Μαρία Βέλλη δίνει στον Νίκο Μπάρτζη να φάει σκυλοτροφή.

Το βίντεο του Μπάρτζη και της Βέλλη και η σπόντα για την Ιωάννα Μαλέσκου

Exit mobile version