Κυριακή, 17 Οκτωβρίου

Πόπη Τσαπανίδου: Η συγκινητική ανάρτηση λίγες μέρες πριν γίνει γιαγιά για πρώτη φορά

Το πρώτο της εγγονάκι πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της η Πόπη Τσαπανίδου και η χαρά της δεν περιγράφεται. Η γνωστή δημοσιογράφος, αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Άμστερνταμ όπου ζει και εργάζεται η κόρη της Μαρίνα προκειμένου να είναι δίπλα της στις τελευταίες ημέρες της κύησής της αλλά και για να είναι από τους πρώτους που θα αγκαλιάσουν το μωράκι.

Λίγες μέρες λοιπόν πριν αναλάβει ακόμη έναν ρόλο, αυτόν της γιαγιάς η Πόπη Τσαπανίδου προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση περιγράφοντας τα συναισθήματά της.

“Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία.

Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ.

Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά.

Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι.

Να τους εχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκει δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα” έγραψε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Διαβάστε επίσης