Site icon Hallocy

Ξεσπά η Δανάη Μπάρκα: “Ας μην σχολιάζουμε ανθρώπους για τo πόσα κιλά είναι”

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο της 14χρονης Γωγώς από τη Θεσσαλονίκη, που πέθανε από ιατρικό λάθος στη χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τον ρατσισμό και το body shaming.

Η παρουσιάστρια του Mega, εμφανώς αγανακτισμένη, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που δείχνει τον πατέρα της αδικοχαμένης Γωγώς, πατέρα Βησσαρίωνα. «Ας σκάσουμε πια κι ας μη σχολιάζουμε ανθρώπους για το πώς είναι, για το πόσα κιλά είναι. Για το τι θέλουν με τον εαυτό τους» έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δες το post:

Στο παρελθόν, η Δανάη Μπάρκα είχε δηλώσει στο 7 Μέρες Tv: «Άμεσα δεν έχει τύχει να δεχθώ για το σώμα μου και δεν το λέω αλαζονικά. Έχω υποστεί περισσότερο bullying για το ποια είναι η μαμά μου, παρά για την εμφάνισή μου. Είχε δημιουργηθεί γύρω μου ένα τείχος με πολλή αγάπη, που δεν άφηνε οποιαδήποτε κακία και κακεντρέχεια να περάσει. Παρ’ όλα αυτά, ούσα ηθοποιός, υπήρχαν και υπάρχουν στιγμές που ορισμένοι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να με πληγώσουν λέγοντας ότι για μένα τα πράγματα είναι πιο εύκολα λόγω γνωριμιών».

 

 

Exit mobile version