Site icon Hallocy

Γλυκά Νερά: Μυστήριο με το διαμέρισμα στη Σούδα – Τι λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και τι δείχνει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Μία από αυτές σχετίζεται με ένα ταξίδι που είχε κάνει είτε η Καρολάιν, είτε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη Σούδα Χανίων για την ενοικίαση ενός σπιτιού, το διάστημα 10-12 Απριλίου.

Η εν λόγω πληροφορία γνωστοποιήθηκε από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία, Αθανάσιο Κατερινόπουλο.

Όπως επιβεβαιώνουν αστυνομικές πηγες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έφης Κουλοχέρη στο T-live, τα κινητά τηλέφωνα της αδικοχαμένης Καρολάιν και του 33χρονου συζυγοκτόνου έχουν εντοπιστεί μέσω του στίγματός τους στην περιοχή της Αττικής.

Επιπλέον, ο μεσίτης που διαχειρίζεται το σπίτι, το οποίο φέρεται να επισκέφθηκε κάποιος από το ζευγάρι, διαψεύδει στο T-live το συγκεκριμένο σενάριο. “Στο δικό μας γραφείο δεν είχαμε κάποιο τέτοιο όνομα που να πιάσει να νοικιάσει σπίτι. Το σπίτι αυτό και τότε και τώρα είναι και προς ενοικίαση και προς πώληση. Εμείς επικοινωνήσαμε και με την ιδιοκτήτρια, η οποία είναι κατηγορηματική, ότι η Καρολάιν δεν είχε πάει ποτέ” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο βίντεο από το T-live:

Exit mobile version