Site icon Hallocy

Φυλακές Κορυδαλλού: Ο Μένιος Φουρθιώτης πλησίασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – Τι συμβαίνει – Νέα φιλία ξεκινάει;

Ο Μένιος Φουρθιώτης κυνηγάει την μεγάλη βόμβα με Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Ζητάει να του πάρει συνέντευξη και να βγάλει εκπομπή από την φυλακή
Θα πρόκειται για την τηλεοπτική βόμβα της δεκαετίας στην ελληνική τηλεόραση!!

Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει σήμερα το Athensmagazine.gr και αφορά την κοινή παρουσία του Μένιου Φουρθιώτη και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην 6η πτέρυγα στις Φυλακές του Κορυδαλλού!

Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό πως ο Μένιος Φουρθιώτης έχει συνδρομητική τηλεόραση μέσα στις Φυλακές και ενημερώνεται για τα πάντα. Έτσι γνωρίζει πολύ καλά ποιος ακριβώς είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής “κυνηγάει” τον δολοφόνο της Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά ώστε να τον πείσει να του δώσει συνέντευξη, την οποία θα προβάλει σε εκπομπή μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού. Άλλωστε ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να βγάζει κανονικά την εκπομπή του, μέσα από την στενή.

Ραγδαίες εξελίξεις με Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Τρόμος στις φυλακές για τον δολοφόνο από τα Γλυκά Νερά! Έμαθε αυτό που φοβόταν
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να είναι αγχωμένος στη φυλακή; Δείτε τον σε βίντεο της ΕΡΤ χωρίς φίλτρα.

Κι αυτό καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προστεθούν σημαντικά στοιχεία στην δικογραφία, στοιχεία που δεν περίμενε από την αστυνομία.

Η ΕΡΤ εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από τον Κορυδαλλό, όπου κρατείται ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και το βίντεο έκανε αίσθηση.

Σε αυτό φαίνεται ο 33χρονος πιλότος να τηλεφωνεί από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών στους δικούς του και στον δικηγόρο του:

Δείτε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στη φυλακή χωρίς φίλτρα:

Exit mobile version