Site icon Hallocy

Survivor: Τα σενάρια Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη για πιθανή συμφωνία των Amigos εναντίον τους

Λίγες ημέρες μόνο απομένουν μέχρι το Survivor να ρίξει αυλαία ωστόσο τα πηγαδάκια κι οι συζητήσεις στην παραλία του Άγιου Δομίνικου δε σταματούν.

Πλέον στο νησί έχουν μείνει μόλις τέσσερα άτομα και αυτά δεν είναι άλλα από τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο. Οι δυο τελευταίοι μάλιστα, φαίνεται παρόλο που τόσο καιρό ήταν αρχικά κοντά, να έχουν απομακρυνθεί. Αυτό έκανε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη να απορήσουν.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε τους δυο παίκτες να προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο του τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και στους Γιώργο Κόρομι αλλά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο με την νεαρή παίκτρια να λέει:

«Οι Amigos, οι φίλοι, η οικογένεια τι έγινε και τα διέλυσαν όλα; Ο Κόρο είπε διπλωμάτη τον Ηλία κι ο Ασημακόπουλος ότι θέλει να τα έχει καλά με όλους. Αλλά ο Ασημακόπουλος άφησε να υπονοηθεί ότι συζήτησαν κάτι για εμάς κι ο Ηλίας δεν το τήρησε. Άρα είπαν και κανόνισαν κάτι, ο Ηλίας δεν τήρησε την συμφωνία τους επειδή ήρθε σε εμάς και στράβωσαν οι άλλοι. Έκαναν συμφωνία να μη μας προσεγγίσουν ποτέ; Ο Ηλίας αθέτησε την υπόσχεσή του και μας πλησίασε κι ο Ασημακόπουλος δεν ήθελε να το συνεχίσει. Δεν τους συνέφερε να το συνεχίσουν.

Το ξέραμε ότι οι Amigos είναι ψέμα, λυκοφιλία για να μην αλληλοψηφίζονται στα συμβούλια. Ο Κόρο είπε ότι αν με χαλά κάτι είτε σε φιλία είτε σε σχέση, το σταματώ και δεν θα χαλάσω την διάθεσή μου. Το ένστικτό μου λέει ότι ο Ηλίας νιώθει ο αδικημένος της υπόθεσης αλλά έχει κάνει κάτι πίσω από όλα αυτά και δίκιο έχει ο Κόρο. Του προσάπτουν κατηγορίες για το αγώνισμα που έχασε αλλά πιστεύω ότι κάτι άλλο έχει παιχτεί. Έτσι θεωρώ.»

Ο Σάκης Κατσούλης απόρησε, που δεν συζήτησαν τα θέματά τους.

 

Exit mobile version