Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου

Survivor – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Συγκινημένη η μητέρα της πριν από τον τελικό – Το δημόσιο μήνυμα

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται στην τελική τετράδα του Survivor και σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε, αν θα φτάσει στον μεγάλο τελικό του φετινού κύκλου. Η μητέρα της, Γεωργία Χαραλαμποπούλου είναι πολύ υπερήφανη για το κατόρθωμα της κόρης της και ούσα συγκινημένη, θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από το Facebook όλους εκείνους που στηρίζουν τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τις ψήφους τους.

“Μετά και την 4η πλέον υποψηφιότητα της Μαριαλένας μου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και τη στήριξη που έχετε δείξει στο παιδί μου όλο αυτό τον καιρό! Είμαι εξαιρετικά υπερήφανη ως μητέρα και χαρούμενη που όλοι εσείς έχετε δει στο παιδί μου κάποιες από τις αρχές της.

Την αγωνιστικότητά της, το ήθος της, το σεβασμό της στους αντιπάλους και την ευγενή άμιλλα με την οποία παλεύει και ανταπεξέρχεται απέναντι σε κάθε αντίπαλο μέσα στους στίβους μάχης, άσχετα αν είναι άντρας ή γυναίκα. Το κορίτσι μου, έπειτα από 6 μήνες που αγωνίζεται στο Survivor, πλέον εξασφάλισε τη θέση της στην τελική τετράδα του παιχνιδιού ούσα η μοναδική γυναίκα του φετινού Survivor.

Μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας αυτής της Μαριαλένας αποτελούν και οι άρρηκτες σχέσεις και φιλίες που δημιούργησε μέσα στο παιχνίδι και εξακολουθούν να την στηρίζουν και εκτός παιχνιδιού. Μια ειδική αναφορά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τριαντάφυλλο προσωπικά, καθώς δεν σταματάει να δείχνει την αγάπη του προς το κορίτσι μου, τόσο εντός όσο και εκτός του παιχνιδιού!

Εύχομαι με την στήριξή σας που την έφερε ως εδώ να φτάσει το παιδί μου όσο πιο ψηλά μπορεί και ίσως να την καμαρώσουμε όλοι μαζί νικήτρια καθώς είναι ήδη νικήτρια στην καρδιά μου! Με μεγάλη συγκίνηση σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς”, έγραψε χαρακτηριστικά η Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

Δες την ανάρτηση:

 

Διαβάστε επίσης