Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου

Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: Πόσες χιλιάδες ευρώ θα δωρίσει σε ιδρύματα κατά του παιδικού καρκίνου;

Από τον δικό του λογαριασμό

Εδώ και λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος που κατάφερε να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης 6,5 μήνες και να φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα, είχε αποφασίσει να δωρίσει ένα μεγάλο ποσό από τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει σε ιδρύματα για παιδιά.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέστρεψε στη χώρα μας το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις εννιά και στο αεροδρόμιο τον περίμεναν εκτός από την οικογένειά του και μερικοί καλοί του φίλοι που φορούσαν μπλουζάκια με τις φωτογραφίες του. Μάλιστα μια από τις φίλες του, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου να δωρίσει τα χρήματά του.

Στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας πως επειδή τα χρήματα από την παραγωγή θα περάσουν στα χέρια του Γιώργου Ασημακόπουλου σχεδόν 1,5 μήνα μετά, ο πρώην παίκτης του Survivor αποφάσισε να δώσει 30 χιλιάδες ευρώ από τα δικά του χρήματα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πάνε στο κέντρο “Ελπίδα” καθώς και στην “Φλόγα” αλλά και το “Make a wish”.

Διαβάστε επίσης