Site icon Hallocy

Οι αναρτήσεις του Τζέιμς Καφετζή για την απουσία του από τον ημιτελικό του Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν διαδικτυακά ενεργός κατά την απουσία από τον ημιτελικό του Survivor

Στην αρχή του ημιτελικού του Survivor ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε εκείνους τους παίκτες που πήραν απουσία από την διοργάνωση ένας από αυτούς ήταν και ο πολυσυζητημένος Τζέιμς Καφετζής. Όλοι έλειψαν, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, για προσωπικούς λόγους. Δύο από τους πέντε απόντες απαθανατίστηκαν από τις κάμερες στο Άλσος Βεϊκου, μεταξύ αυτών και ο Τζέιμς Καφετζής Καφετζής. Ωστόσο κατά την διάρκεια του ημιτελικού ο παίκτης έδωσε σημάδια ζωής από αλλού.

Για την ακρίβεια, μετά την απροσδόκητη απουσία του, ο Τζέιμς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία χιουμοριστική ανάρτηση παρμένη από το twitter, η οποία ξεκάθαρα αναφερόταν σε τον ημιτελικό. Δεν έμεινε μόνο εκεί.

Λίγο αργότερα επέστρεψε με νέα ανάρτηση. Παρόλο που έλειψε από τον ημιτελικό δεν θα μπορούσε να χάσει το μεγάλο αυτό γεγονός, οπότε κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ του και είδε τον ημιτελικό από την τηλεόραση, με εκλεκτή παρέα. Πιο συγκεκριμένα ήταν μαζί με την πρώην του Μαξίν. Οι δυο τους έφαγαν και είδαν τον ημιτελικό πιο ήσυχα και ιδιωτικά.

 

Exit mobile version