Κυριακή, 17 Οκτωβρίου

Survivor 4 – αποκάλυψη: Γιατί έβριζε τελικά ο πατέρας του Σάκη στις κερκίδες;

Εμπλοκή με την παραγωγή

Τα καλύτερα πράγματα στο Survivor σας αποκαλύψαμε πως έγιναν παρασκηνιακά! Πέραν του σκηνικού με την Μαριαλένα, πριν ξεκινήσει ο τελικός του ριάλιτι διέρρευσε ένα βίντεο που έδειχνε τον πατέρα του Σάκη Κατσούλη να βρίζει στις κερκίδες έξαλλος.

Εννοείται πως υπήρξε σημαντικός λόγος που συνέβη αυτό και αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Not το πρωί της Τρίτης.

Όλο το παρασκήνιο για τα νεύρα του πατέρα του Σάκη Κατσούλη
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν αναφέρθηκε πως ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη ζήτησε από την παραγωγή να κατέβει η οικογένεια και οι φανς λίγο πιο κάτω, δηλαδή να είναι πιο κοντά στον Σάκη, καθώς οι πρώτες θέσεις είχαν γεμίσει με φανς του Ηλία Μπόγδανου με αποτέλεσμα ο νικητής να ακούει μόνο συνθήματα υπέρ του Ηλία και να νιώθει άσχημα ψυχολογικά.

Ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον να συμβεί σύμφωνα με την υπεύθυνη: «Οι θέσεις παιδιά, μέσα στο θέατρο δεν είναι αριθμημένες. Πέρα από τους παίκτες και του γονείς που γνωρίζουν πού θα καθίσουν γιατί πρέπει να έχουν τα πλάνα όλα τα υπόλοιπα είναι free. Πας και κάθεσαι όπου θέλεις», αποκάλυψε.

Αυτό το σκηνικό ήταν ένα «μελανό» σημείο, ωστόσο σίγουρα έχει ήδη ξεχαστεί αφού ο Σάκης Κατσούλης παρά τη μικρή διαφορά αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor.

Διαβάστε επίσης