Site icon Hallocy

Άδοξο τέλος για Μαριαλένα – Λιβάνη! Αρνείται να την δει

Ουπς…

Σας έλειψα το ξέρω, γι’ αυτό και γύρισα φουλ ανανεωμένη με πολλά καυτά θεματάκια! Όλο το καλοκαίρι μαζί θα το βγάλουμε, συντονιστείτε… Πάμε στα δικά μας τώρα! Εχθές σας αποκάλυψα πως η Ελένη Χαμπέρη λίγο μετά το τέλος του Survivor 4 χώρισε από τον αγαπημένο της και σήμερα θα σας αποκαλύψω αυτό που όλοι φανταζόμασταν: Η Μαριαλένα με τον Λιβάνη, δεν έχουν καμία ελπίδα να είναι ξανά μαζί!

Αυτά τα δυο πρόσωπα – βασικά τρία αν συμπεριλάβουμε και τον Σάκη Κατσούλη που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης αυτής – απασχόλησαν πολύ τους τελευταίους μήνες! Ο Γιώργος Λιβάνης παρά τα όσα ακούγονταν σχεδόν καθημερινά για εκείνον έχει αποφασίσει να μην δώσει τροφή για σχόλια και να μείνει αμέτοχος μέσα σε όλο αυτό! Κάτι ήξερε η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν…

Τι συνέβη ανάμεσα σε Λιβάνη – Μαριαλένα
Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί η Μαριαλένα τον τελευταίο καιρό αναφέρει πως χρωστάει μια συγγνώμη στον τραγουδιστή για όλα αυτά που του προκάλεσε με την συμπεριφορά της αλλά.. ακόμα δεν έχει κάνει κίνηση για να τον προσεγγίσει να τα πουν από κοντά!

Και ούτε πρόκειται να κάνει σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες που σας μεταφέρω μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr! Οι πηγές μου μου ανέφεραν χαρακτηριστικά πως ο Λιβάνης με την Μαριαλένα έχουν έναν κύκλο αρκετών κοινών γνωστών και σε όσους έχει πει η Μαριαλένα πως θέλει να μιλήσει στον τραγουδιστή της έχουν πει πως καλύτερα είναι να μην το κάνει… Να τονιστεί πως ο Λιβάνης τώρα πηγαινοέρχεται για περιοδεία…

Κοινό μυστικό είναι στην παρέα τους πως ο τραγουδιστής έχει προχωρήσει την ζωή του, όπως ήδη σας έχουμε γράψει κι εμείς άρα… καμία όρεξη δεν έχει να μιλήσει με την Μαριαλένα αλλά και η ίδια η Μαριαλένα φαίνεται πως… “μόνο λόγια ήταν τίποτα πιο πέρα, μόνο λόγια ήταν μόνο θεωρία”, που έχει πει πολύ σωστά και ο Πρόδρομος.

 

 

Exit mobile version