Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Angelina Jolie: Στα μαχαίρια ξανά με τον Brad Pitt

Αιτία η εταιρεία κρασιού τους

Ένα ζευγάρι στο οποίο αναμφίβολα έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό με το διαζύγιό τους είναι η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπρατ Πιτ.

Όπως φαίνεται στην τελική ευθεία μπαίνει το διαζύγιο τους. Πιο συγκεκριμένα, μετά την απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών τους αλλά και την ρύθμιση μεγάλου μέρους των περιουσιακών τους στοιχείων, το πρώην ζευγος θα εμφανιστεί και πάλι ενώπιων του δικαστή αλλά αυτή τη φορά για άλλον λόγο.

Η αφορμή είνια η κερδοφόρα εταιρεία κρασιού οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μαζί. Η Αντζελίνα λοιπόν, απευθύνθηκε στο δικαστήριο για να λύσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες που τη συνδέουν με τον Brad Pitt και ζητά να της επιτραπεί να πουλήσει το μερίδιο της από την εταιρεία που έχει με τον πρώην σύζυγό της.

Η πέτρα του σκανδάλου

η Χολιγουντιανή σταρ συμπλήρωσε ήδη τα χαρτιά και ζήτησε ακρόαση από τον δικαστή για να προχωρήσει στο «ξεπάγωμα» των νομικών διαδικασιών για την εταιρεία κρασιού, ώστε να προχωρήσει στην πώληση του μεριδίου της. Το «πάγωμα» της γαλλικής εταιρείας μόλις κατέθεσαν την αίτηση του διαζυγίου τους.

Πάντως, ο νομικός σύμβουλος της Angelina επικοινώνησε με τη νομική εκπροσώπηση του Brad Pitt, ώστε να λυθεί εξωδικαστικά η υπόθεση, αλλά η καθυστέρηση που δέχθηκε οδήγησε την ηθοποιό στο να κινηθεί και πάλι νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της.

 

Διαβάστε επίσης