Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου

Γλυκά Νερά: “Σπάει” την σιωπή της η 40χρονη για την σχέση της με τον πιλότο

Για πρώτη φορά οι δηλώσεις της

Μόλις πριν από λίγα 24ωρα αποκαλύφθηκε πως ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, διατηρούσε… μια σχέση που δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα με μια 40χρονη γυναίκα.

Οι πληροφορίες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν επιβεβαιώθηκαν, καθώς το MEGA αποκάλυψε τη σχέση του συζυγοκτόνου με μια 40χρονη γυναίκα, η οποία προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του. Δεν έχει διευκρινιστεί αν η σχέση τους ήταν απλά επαγγελματική, φιλική ή και ερωτική.

Οι δηλώσεις της 40χρονης
Η 40χρονη απάντησε, μέσω του νομικού της εκπρόσωπου, ο οποίος δήλωσε πως η γνωριμία της με τον 32χρονο δεν έχει ουδεμία σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά.

Φόβοι για αυτοκτονία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Τα βρετανικά μέσα εξακολουθούν να ασχολούνται με την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, λόγω της βρετανικής καταγωγής της. Στο τελευταίο σχετικό δημοσίευμά της, επικαλείται αστυνομική πηγή που αποκάλυψε το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τον 33χρονο πιλότο, καθώς ήξεραν από την αρχή ότι πρόκειται για έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Όπως αναφέρεται, επίσης, «οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν τον δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς με το ελικόπτερο της αστυνομίας καθώς ανησυχούσαν ότι μπορεί να προσπαθούσε να το καταρρίψει επιχειρώντας να αυτοκτονήσει».

«Είχαμε σχεδιάσει την επιχείρηση με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο. Η σχέση μας είχε αναπτυχθεί και γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν επικίνδυνο άνθρωπο που ήταν ικανός για τα πάντα» λέει η πηγή που επικαλείται η Sun.

Φόβοι για αυτοκτονία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Ο δολοφόνος της Καρολάιν γελούσε σαν να ήταν σε κρουαζιέρα»

Για την επιχείρηση μεταφοράς από την Αλόννησο στην Αθήνα του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε ο καπετάνιος Δημήτρης Άνθιμος. Ο κ. Άνθιμος είναι ο άνθρωπος του οποίου τη συμβολή ζήτησε η αστυνομία για την μυστική επιχείρηση.

«Η επιβίβαση ήταν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μπήκε από δω πέρα μέσα στο σκάφος συνοδεία. Το τοποθέτησαν και τον έβαλαν εδώ πέρα σε αυτό το σημείο και έκατσε. Δεξιά και αριστερά του τον είχαν αστυνομικοί» είπε στο MEGA. Ακόμα και την τελευταία στιγμή, λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο της 20χρονης, ο Αναγνωστόπουλος χαμογελούσε, σύμφωνα με τον καπετάνιο. «Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό. Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πριν από λίγο ήταν στο μνημόσυνό της», δήλωσε.

 

Διαβάστε επίσης