Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου

La Casa de Papel: Στη Μήλο ο “Berlin” – Απαγγέλλει στο αρχαίο θέατρο, ξετρελαμένος από το νησί

Μετά την ολιγοήμερη παραμονή του στην Αθήνα, ο Berlin του La Casa de Papel επισκέφθηκε τη Μήλο για να συνεχίσει τις διακοπές του.

Ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνει ξετρελαμένος με τη χώρα μας.

Όπως θα δεις, ο Πέδρο Αλόνσο, βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο του νησιού των Κυκλάδων και να απαγγείλει τους στίχους ενός ισπανικού θεατρικού έργου.

«Ελλάδα! (Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για το αστείο, πρόκειται για τον μονόλογο της Ροζάουρα στο “La vida es sueño” του Πέδρο Καλντερόν ντε λα Μπάρκα, όταν πέφτει από το άλογό της καθώς φτάνει σε μια ξένη χώρα. Το είχα σελίδα προς σελίδα, κολλημένο σε έναν τοίχο για τουλάχιστον δύο χρόνια. Είναι αναμφίβολα το έργο της ισπανικής χρυσής εποχής που αγαπώ περισσότερο). Τι θαυμάσια Ελλάδα.

(Ονειρεύομαι ότι είμαι εδώ από αυτές τις φυλακές φορτωμένες και ονειρεύομαι ότι σε μια άλλη πολιτεία είδα τον εαυτό μου σε μια πιο κολακευτική κατάσταση. Τι είναι η ζωή; Μια φρενίτιδα. Τι είναι η ζωή; Μια ψευδαίσθηση, μια σκιά, μια μυθοπλασία και το μεγαλύτερο αγαθό είναι μικρό: Πως όλη η ζωή είναι ένα όνειρο και τα όνειρα είναι όνειρα)» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Berlin του La Casa de Papel.

Δες το post:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro)

Διαβάστε επίσης