Site icon Hallocy

Πώς θα ήταν ο Michael Jackson χωρίς τις πλαστικές επεμβάσεις;

Σοκαριστικό!

Ο Βασιλιάς της pop Michael Jackson έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 50 ετών στις 25 Ιουνίου του 2009.Συγκεκριμένα ο μεγάλος σταρ σταμάτησε να αναπνέει ενώ ο προσπαθούσε να κοιμηθεί υπό την φροντίδα του γιατρού του Conrad Murray, τον οποίο εμπιστευόταν όσο τίποτα άλλο. Αν και πολλά μέσα για αρκετό καιρό είχαν αφήσει να εννοηθεί πως ο γιατρός το είχε κάνει επίτηδες, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο Murray δήλωσε αργότερα πως έδωσε στον Jackson ορισμένα φάρμακα, σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσει να κοιμηθεί στο ενοικιαζόμενο αρχοντικό του στο Holmby Hills του Λος Άντζελες. Οι προσπάθειες επαναφοράς του Jackson ήταν ανεπιτυχείς, αλλά συνεχίστηκαν καθ ‘οδόν προς το ιατρικό κέντρο Ronald Reagan UCLA και για περισσότερο από μία ώρα μετά την άφιξή του στις 11:13 μ.μ.

Ο θάνατός του συγκλόνισε όλο τον κόσμο. Μπορεί να έφυγε πρόωρα από την ζωή όμως άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη παγκόσμια μουσική βιομηχανία καθώς παραμένει ένας θρύλος όλων των εποχών.

Βέβαια, εκτός από την χαρισματική του φωνή και πορεία, αυτό που κέντριζε το ενδιαφέρον στους θεατές ήταν η εμφάνισή του καθώς είχε υποβληθεί σε αναρίθμητες αισθητικές επεμβάσεις.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό, είχε αλλάξει ακόμη και το χρώμα του δέρματός του έτσι ώστε να γίνει ” Λευκός”.

Δείτε παρακάτω, πώς θα ήταν ο Michael Jackson χωρίς τις πλαστικές επεμβάσεις:


Exit mobile version