Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου

Ηλίας Μπογδάνος: Ενημερώνει το κοινό του για την κατάσταση της υγείας του μέσα από το νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

Ο πρώην παίκτης του Survivor μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα – Η κατάστασή του επιδεινώθηκε
Ο Ηλίας Μπογδάνος λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor 4 ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η κατάσταση της υγείας του ωστόσο επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor φροντίζει να ενημερώνει συνεχώς το κοινό του μέσα από φωτογραφίες και βίντεο για την πορεία της υγείας του.

Σε πρόσφατο story του στο Instagram, ο Ηλίας Μπογδάνος εμφανίστηκε κατάκοπος και ευχαρίστησε το κοινό του για τα μηνύματα συμπαράστασης που έχει δεχτεί.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει
: «Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι είμαι εδώ στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλό. Οι άνθρωποι εδώ με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που έχει βοηθήσει σίγουρα στην βελτίωση της κατάστασής μου είναι τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω, πόση αγάπη…
Μου δίνει τρομερή δύναμη. Να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γυρίσω από το παιχνίδι και να είμαι πάλι σε εγκλεισμό, αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία μας και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που εμείς και οι δικοί μας είμαστε υγιείς. Επίσης, να σας πω ότι σήμερα κυκλοφόρησα ένα νέο τραγούδι. Δεν ήθελα να το κάνω μέσα από το νοσοκομείο, αλλά προχωράμε βάσει των συνθηκών. Όπως έλεγα, μπορεί να μην είμαι έξω και να κάνω κάποιο live, οπότε θα ήθελα να το ακούσετε. Σας στέλνω την αγάπη μου και ελπίζω σύντομα να είμαι κοντά σας».

Διαβάστε επίσης