Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Έβαψε τα μαλλιά του πλατινέ και «κοντράρει» τους γιους του στο Instagram – Δείτε φωτογραφία

«Ο μπαμπάς το έκανε πρώτος», έγραψε ο ποδοσφαιριστής στην λεζάντα της φωτογραφίας
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ιδιαίτερα γνωστός, όπως και η σύζυγός του, Βικτόρια για τις αλλαγές, που επιχειρούν συχνά στα λουκ τους.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής αυτή την φορά φαίνεται πως «ζήλεψε» από τον γιο του Ρόμεο και επέλεξε ένα ήδη δοκιμασμένο λουκ.

Συγκεκριμένα, ο γιος του εμφανίστηκε με ένα πολύ κοντό κούρεμα σε πλατινέ απόχρωση, σε αντίθεση με τον αδερφό του, Κρουζ, ο οποίος επέλεξε το ίδιο κούρεμα σε φούξια απόχρωση.

Ο πατέρας τους δοκίμασε, λοιπόν, και αυτός να κάνει μία αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση και μοιράστηκε με το κοινό του μία φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στους δύο γιους του. Η ομοιότητα μεταξύ των τριών ανδρών είναι πραγματικά εκπληκτική, ενώ μοιάζουν περισσότερο σαν αδέρφια παρά σαν πατέρας και γιοι.

Στην λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «πειράζει» τους γιους του, υπενθυμίζοντας τους πως εκείνος εμπνεύστηκε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο hairstyle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Κάποιες φορές τα αγόρια χρειάζονται μία υπενθύμιση για το ποιος έκανε αυτό πρώτος στα ’90ς. Από το βλέμμα τους καταλαβαίνω ότι δεν χαίρονται και πολύ για αυτό».

Η μαμά, Βικτόρια Μπέκαμ, έσπευσε φυσικά να τον υπερασπιστεί, γράφοντας στα σχόλια: «Όντως ο μπαμπάς το έκανε πρώτος και αυτή την φορά μοιάζει καλύτερο από το προηγούμενο».

biktoria

Διαβάστε επίσης