Site icon Hallocy

Σίσσυ Χρηστίδου: Το τρυφερό σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη κάτω από τη φωτογραφία με τη μητέρα της

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η Σίσσυ Χρηστίδου. Μέσω ενός βίντεο που έκανε στο κανάλι της στο Youtube η παρουσιάστρια, αποκάλυψε πως η χρονιά που πέρασε για εκείνη ήταν η πιο δύσκολη καθώς τον περασμένο Νοέμβριο η μητέρα της διαγνώστηκε με λευχαιμία ενώ αυτή την περίοδο υποβάλλεται σε μια πολύ δύσκολη θεραπεία προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει σε μεταμόσχευση.

Από εκείνη τη στιγμή η παρουσιάστρια δεν έχει σταματήσει να δέχεται μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Για αυτό και το απόγευμα του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στην οποία τη βλέπουμε να κρατά τρυφερά το χέρι της μητέρας της.

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ήταν πολλά, μεταξύ αυτών και εκείνο του Θοδωρή Μαραντίνη. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής που το 2019 έπειτα από 13χρόνια σχέσης και εννέα χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, διατηρούν άψογες σχέσεις καθώς προτεραιότητά τους είναι τα δυο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί. Δε θα μπορούσε επομένως σε μια τέτοια στιγμή ο Θοδωρής Μαραντίνης να μην είναι στο πλευρό της.

Δες παρακάτω το σχόλιό του στην ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Exit mobile version