Κυριακή, 17 Οκτωβρίου

Μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μετά το Survivor 4

Καλύτερο το πριν ή το μέτα

Την Μαριαλένα Ρουμελώτη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 4, όπου απασχόλησε πολύ τα media, λόγω της σχέσης με τον Σάκη Κατσούλη. Μπορεί να αποχώρησε στα ημιτελικά, ωστόσο, έχει δημιουργήσει φανατικούς θαυμαστές που την στηρίζουν.

Η Μαριαλένα λοιπόν, όταν μπήκε στο παιχνίδι μπορεί να είχε κάνει τατουάζ στα χείλη για να έχουν χρώμα, ωστόσο, σχεδόν καθημερινά την βλέπαμε χωρίς μακιγιάζ κλπ. Έχοντας πλέον επιστρέφει στο σπίτι και την οικογένεια της, είναι άλλος άνθρωπος.

Η 26χρονη έχει αρχικά βάψει τα μαλλιά της, τα οποία έχει καθημερινά περιποιημένα, ενώ το πιο σημαντικό είναι το ότι έχει φύγει όλο το πρήξιμο που είχε μέσα στο παιχνίδι λόγω γυναικείων προβλημάτων με την έμμηνο ρύση.

Φωτογραφίες της Μαριαλένας πριν και μετά το Survivor

Aλλαγή στην εμφάνιση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μετά το Survivor 4

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα το σκυλάκι μου»
Δυο περίπου εβδομάδες μετά το τέλος του Survivor 4, και το τεστ κορωνοϊού (Δείτε φωτογραφία), η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για τον Σάκη Κατσούλη, ενώ εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε στη ζωή της.

Η γυμνάστρια παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε δημόσια ότι θα σου δώσει χρήματα για να ανοίξεις το δικό σου γυμναστήριο. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Το έμαθα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Σάκης. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα πάνω σε αυτό. Είναι πολύ όμορφη ως κίνηση. Δε νομίζω να πάρω χρήματα από τον Σάκη, γιατί και αυτός έχει πολλές υποχρεώσεις και ξέρω ότι τα χρειάζεται πολύ τα χρήματα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου μέχρι σήμερα ήταν όταν έχασα το σκυλάκι μου, τη Μάρσι. Είχε ένα πρόβλημα στο ουροποιητικό της. Έφυγε πολύ ξαφνικά. Με πήρε η μητέρα μου, θυμάμαι, και μου είπε: “Έφυγε η Μαρσούλα μας”

Διαβάστε επίσης