Site icon Hallocy

Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου στο Ά Νεκροταφείο

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Μαρία Βοσκοπούλου μαζί με τη μητέρα της Άντζελα Γκερέκου στην κηδεία του πατέρα της Τόλη Βοσκόπουλου.

Στο Ά’ Νεκροταφείο Αθηνών έφτασαν πριν από λίγο η Άντζελα Γκερέκου μαζί με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους πατέρα και σύζυγο Τόλη Βοσκόπουλο.

Μαμά και κόρη έφτασαν μαζί στο νεκροταφείο και κατευθύνθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο κλιματιζόμενο χώρο του νεκροταφείου, λίγο πριν από την εξόδιο ακολουθία.

Ντυμένη στα μαύρα, με πέρλες στον λαιμό της, μαύρα γυαλιά και μαύρη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, η Άντζελα Γκερέκου έφτασε στο Ά Νεκροταφείο για να αποχαιρετήσει τον επί 25 χρόνια σύζυγό της.

Υποβασταζόμενη έφτασε η Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία ήταν ντυμένη στα μαύρα και κρατούσε σφιχτά από τη μία τη μαμά της και από την άλλη έναν φίλο της.

Στις 12μμ έφτασε η σορός του Τόλη Βοσκόπουλου.

Θαυμαστές του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

 

Ο επίλογος μιας τεράστιας καριέρας και μιας γεμάτης ζωής γράφεται σήμερα στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θα γίνει τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία
Μαρέβα Μητσοτάκη
Ζωζώ Σαπουντζάκη
Χάρης Θεοχάρης

 

Γιώργος Βαρδινογιάννης
Λίνα Μενδώνη
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Λευτέρης Πανταζής

 

Στέλιος Διονυσίου
Αντώνης Ρέμος, Άγγελος Διονυσίου
Γιώργος Ντάβλας
Αργύρης και Νάσος Παπαργυρόπουλος
Τέρενς Κουίκ
Μαρία Ιωαννίδου

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!» έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Exit mobile version