Site icon Hallocy

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση στο σπίτι του Κοκλώνη

Όλο το ακούγαμε και επιτέλους τώρα το βλέπουμε

Στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη έγινε η πρώτη συνάντηση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, λίγο πριν την κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή του J2US.

Η στιγμή αυτή για πολλούς θεωρήθηκε ιστορική, μιας και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης για μήνες, Οι δύο τραγουδίστριες μάλιστα πρωτοσυναντήθηκαν στο σπίτι του παρουσιάστη, ο οποίος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για το γεγονός αυτό: «Η αληθινή πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου. Δεν είχαν ξαναβρεθεί. Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα με κοιτάει και λέει, “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…”. Μου αρέσει να φέρνω τους ανθρώπους κοντά».

Σήμερα λοιπόν, με αφορμή τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε για πρώτη φορά το βίντεο από την πρώτη συνάντηση της Βίσση – Βανδή και όπως βλέπουμε οι δυο τους τραγουδούσαν το κομμάτι του Νίκου Καρβέλα «Αντίστροφη μέτρηση».

Το βίντεο Βανδή – Βίσση
Στην λεζάντα της ανάρτησης, ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε χαρακτηριστικά: «Δέσποινα Βανδή, εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο- από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα.

Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος κ εγώ γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου- γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα».

Exit mobile version