Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Θυμάστε τον “Κρατς” του MasterChef, Χρήστο Μπάρκα; – Δείτε πως είναι σήμερα

Συνεχίζει τη μαγειρική ή τα παράτησε;

Ο Χρήστος Μπάρκας είναι αναμφισβήτητα από τους παίκτες του MasterChef που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε. Θεωρήθηκε από τους πιο γοητευτικούς του παιχνιδιού, ενώ άφησε σίγουρα εποχή με μια αδιανόητη ατάκα που είχε πετάξει στον Πάνο Ιωαννίδη.

Στο πρώτο επεισόδιο του MasterChef 3 οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, καλωσόρισαν τους επίδοξους μάγειρες και δοκίμασαν τα πιάτα τους. Ο διαγωνιζόμενος λοιπόν από τα Ιωάννινα μαγείρεψε χόρτα με βατραχοπόδαρα και τραχανά.

Όταν ο Πάνος Ιωαννίδης σηκώθηκε να δοκιμάσει βρήκε τα χόρτα πιο τραγανά απ’ ότι θα τα ήθελε και τότε έγινε ο επικός διάλογος: «Το κρατς» είπε ο κριτής, αναφερόμενος στον ήχο που κάνει το χόρτο επειδή είναι άψητο, το «το κράτησα λίγο ελαφρώς» είπε ο παίκτης μιλώντας για τα χόρτα που… κρατάνε.

Τι κάνει και πως είναι σήμερα ο Κρατς – Χρήστος Μπάρκας του MasterChef
Σήμερα, 2 χρόνια περίπου μετά το τέλος του τρίτου κύκλο του MasterChef, συνεχίζει να ασχολείται με την μαγειρική την οποία και αγαπάει. Μάλιστα, ο λογαριασμός του στο Instagram έχει περισσότερες φωτογραφίες με φαγητά, παρά με το πρόσωπο του.

Ο Χρήστος Μπάρκας παραμένει ίδιος με τότε, ωστόσο όπως είδαμε έχει πάρει λίγα κιλάκια και τα μαγουλάκια του έχουν… φουσκώσει!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christos Barkas (@barkas_christos)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christos Barkas (@barkas_christos)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christos Barkas (@barkas_christos)

Διαβάστε επίσης