Τετάρτη, 18 Μαΐου

Λίτσα Πατέρα: «Η Αφροδίτη της Καρολάιν ήταν πολύ χτυπημένη» – Σάλος στο Twitter (βίντεο)

Σύμφωνα με τον αστρολογικό της χάρτη, το τραγικό τέλος ήταν αναπόφευκτο
Αναστάτωση προκάλεσαν οι δηλώσεις της αστρολόγου, Λίτσας Πατέρα για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, όπως μεταδόθηκαν τηλεοπτικά από την επομπή του OPEN «Καλοκαίρι #not».

Σε ερώτηση που της τέθηκε σχετικά με το αν είχε μελετήσει τον αστρολογικό χάρτη της άτυχης Καρολάιν, ανέφερε ότι πράγματι τον είχε αναλύσει, όπως κι εκείνον του πιλότου. Υπογράμμισε στη συνέχεια ότι ο χάρτης έδειχνε ξεκάθαρα πως το τραγικό τέλος που προδιαγραφόταν για την 20χρονη κοπέλα ήταν αναπόφευκτο.

Την διαπίστωσή της βάσισε στο ότι «η Αφροδίτη της ήταν πολύ χτυπημένη», όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Και συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η ένδειξη προμήνυε ότι σε οποιοδήποτε μέρος της γης κι αν βρισκόταν, πάλι την ίδια κατάληξη θα είχε.

Η αρχική συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό YouWeekly, αποσπάσματα της οποίας αναμετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Open: «Κοιτάζοντας τον χάρτη της παρατήρησα ότι η Καρολάιν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, στην Αλάσκα για παράδειγμα, πάλι την ίδια κατάληξη θα είχε, γιατί η Αφροδίτη της ήταν πολύ “χτυπημένη”. Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος».

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες να ξεσπούν στο άκουσμα των δηλώσεων της αστρολόγου.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

litsa
litsa1

 

litsa3

Διαβάστε επίσης