Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: “Ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι θα παντρευόμουν”

Στην «Ιδιωτική Κατακραυγή» στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube βρέθηκαν (ξανά μαζί) ο νικητής του Survivor Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το πρώην ζευγάρι… αν και πρώην είναι συνέχεια μαζί μετά το τέλος του reality επιβίωσης, παρά το γεγονός πως και οι δύο διαψεύδουν ότι υπάρχει επανασύνδεση ανάμεσά τους.

Όπως ήταν επόμενο, ο γνωστός Youtuber δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη αν είναι ξανά μαζί ή απλοί φίλοι, με την γυμνάστρια να απαντά: «Φίλοι φίλοι φίλοι! Τι με κοιτάζεις έτσι;» και τον επιχειρηματία να τονίζει «Εγώ θα πω ποτέ δεν ξέρεις».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε τα μειονεκτήματα του πρώην συντρόφου της: «Είμαι αντικειμενική, όλοι οι άνθρωποι έχουν μειονεκτήματα. Ο Σάκης είναι ισχυρογνώμων, δεν μου αρέσει όταν λέει ότι έχει πάντα δίκιο. Μου την δίνει όταν επιβάλλεται με άσχημο τρόπο. Είναι κολλημένος με τις επιχειρήσεις του, οπότε αφήνει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση του. Το τελευταίο διάστημα μου είχε βγάλει αρκετή ζήλια, αλλά μάλλον τον είχαν πιάσει τα ψυχολογικά του».

Από την άλλη, ο Σάκης Κατσούλης ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Κοψιάλη για τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ήμασταν πέντε μήνες χωρισμένοι, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε ήταν 2 μήνες.

Δεν έχω κοπέλα. Πού να τη βρω; Δεν νομίζω να με δεχτεί καμία στη ζωή της με αυτά που έχουν γίνει.

Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε. Μπορεί να ήταν και η ηλικία μου δεν ξέρω. Χωρίσαμε από χαζομάρες. Ήμουν φαντάρος τότε, η Μαριαλένα είχε πάει διακοπές. Είχα και τα νεύρα μου με την πανδημία και τα μαγαζιά μου».

Δες όλα όσα είπαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον Αλέξανδρο Κοψιάλη:

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.