Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου

Έλλη Κοκκίνου – Λούκας Γιώρκας: Είναι ζευγάρι; Η απάντηση του τραγουδιστή

Ο Λούκας Γιώρκας αυτή την περίοδο κάνει εμφανίσεις στην Κύπρο μαζί με την Έλλη Κοκκίνου. Τις τελευταίες ημέρες έντονη είναι η φημολογία που θέλει τους δύο τραγουδιστές να είναι κάτι παραπάνω από απλοί συνεργάτες. Ο Λούκας Γιώργος, μιλώντας στην εφημερίδα “Real” ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

«Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Με την Έλλη είμαστε καλοί συνεργάτες, γελάμε, περνάμε ωραία και μετά το βράδυ ο καθένας επιστρέφει στο σπίτι του και στην προσωπική του ζωή. Μπορώ να πω, όμως, ότι είναι από τις πιο όμορφες συνεργασίες που είχα κι ας είναι ακόμα στην αρχή», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

Ωστόσο, ο ίδιος αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένος: «Είμαι ένας τύπος που χωρίς έρωτα δεν ζω, δεν λειτουργώ. Κι όταν λέω έρωτα, γοητεύομαι από πολλά πράγματα, οπότε, ναι, δηλώνω ερωτευμένος! Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα.

Όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα. Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατέψω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.