Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρα

Οι τελευταίοι μήνες είναι ιδιαίτερα δύσκολοι για τη Σίσσυ Χρηστίδου, αφού η πολυαγαπημένη μητέρα της δίνει μια σκληρή αλλά γενναία μάχη με τη λευχαιμία. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στο πλευρό της και σχεδόν κάθε εβδομάδα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τη δει και να περάσουν χρόνο μαζί.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε επιλέξει όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει αυτή την περιπέτεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως πριν από μερικές ημέρες εξομολογήθηκε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube.

Μπορεί στο παρελθόν η παρουσιάστρια να ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ωστόσο τους τελευταίους μήνες αυτό έχει αλλάξει, καθώς η ίδια χρησιμοποιεί το προφίλ της μόνο για επαγγελματικούς λόγους.

Το βράδυ της Κυριακής, η ίδια έκανε μια εξαίρεση. Ειδικότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια σέλφι φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φίλτρα και photoshop. Όπως θα δεις, με ή χωρίς μακιγιάζ η παρουσιάστρια είναι μία κούκλα.

Δες τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.