Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου

Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Πιο ελεύθερη από ποτέ: Χορεύει, ζωγραφίζει και… επαναστατεί στο Instagram – Δείτε βίντεο

Η Αμερικανίδα ποπ σταρ παίρνει στα χέρια της τον έλεγχο της ζωής της και αποτυπώνει τα συναισθήματά της σε… καμβά – «Δεν είμαι ζωγράφος, αλλά ένιωθα σαν να ήμουν», δηλώνει με έμφαση
«Αισθάνομαι ζωντανή, τολμηρή, επαναστατική», δηλώνει η διάσημη Αμερικανίδα κληρονόμος, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά το ξέσπασμα της δικαστικής διαμάχης και την πρώτη της «νίκη» και θα μπορούσε κανείς να πει ότι η ζωή της θυμίζει πια μία εικαστική έκφραση, τόοσ θεωρητικά όσο και στην πράξη.

«Όπως γνωρίζετε όλοι, παιδιά, έχουν συμβεί πολλές αλλαγές στη ζωή μου», ήταν το σχόλιο που προσέθεσε στην περιγραφή ενός βίντεο που δημοσίευσε χθες στο Instagram, όπου φαίνεται να ζωγραφίζει αφηρημένα πάνω σε μία μεγάλη λευκή επιφάνεια.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι ένιωσε την ανάγκη να εξωτερικεύσει με κάποιον τρόπο τα συναισθήματα μετά την αλλαγή της ζωής της. Έτσι, πήγε σε ένα κατάστημα με είδη εικαστικών και αγόρασε πολλές χρωματιστές μπογιές.

«Δεν είμαι ζωγράφος», είπε «αλλά ένιωθα σαν να ήμουν». «Αυτό αποτελεί μία έκφραση του πώς νιώθω αυτή τη στιγμή… επαναστατική, πολύχρωμη, φωτεινή, τολμηρή» κατέληξε.

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας του «Gimme More» προέκυψε όταν η μητέρα της ισχυρίστηκε -σε δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Page Six- ότι η Μπρίτνεϊ αισθάνεται αποστροφή προς τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, ο οποίος ασκουσε επί χρόνια σε βάρος της το δικαίωμα της γονικής επιτήρησης, συγκεκριμένα από το 2008.

Τον περασμένο Ιούνιο η σταρ της ποπ κατηγόρησε επίσημα τον πατέρα της για κατάχρηση του δικαιώματος της κηδεμονίας και τον οδήγησε στα δικαστήρια. Έκτοτε, ο συνήγορος της, Μάθιου Ρόουζενγκαρτ, αγωνίζεται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απομάκρυνση της πελάτισσάς του από τα «δεσμά» του πατέρα της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε επίσης