Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου

Έλενα Ακρίτα: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Μαριάννας Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου

Τον χρόνο πίσω αποφάσισε να γυρίσει το πρωί της Παρασκευής η Έλενα Ακρίτα, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Μαριάννας Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου, στον οποίο ήταν κουμπάρα με την Ηρώ Λούπη.

«Ω, τι βρήκα στη ντουλάπα των αναμνήσεων. Στο γάμο της @mariannatoumasatou με τον Αλέξανδρο Σταύρου πάλι όλες μαζί η @elisavet_moutafi_official και η @iro_loupi_official. Η Υρώ κι εγώ είμαστε οι κουμπάρες. Οι τέσσερις μας διατηρούμε μια ζεστή φιλία από την Βέρα στο Δεξί μέχρι σήμερα» έγραψε η Έλενα Ακρίτα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Θυμίζουμε πως η σχέση της Μαριάννας Τουμασάτου με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου ξεκίνησε όταν έπαιζαν στη σειρά “Βέρα στο Δεξί” τις σεζόν 2004-2007. Το 2010 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και στις 26 Ιανουαρίου 2011 γεννήθηκε η κόρη τους, Χρυσηίδα.

Στις 20 Οκτωβρίου του 2013, τρία χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου παντρεύτηκαν με θρησκευτικό, με παρανυφάκι την κόρη τους.

Ο θρησκευτικός γάμος της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου έγινε με άκρα μυστικότητα όπως και ο πολιτικός τους γάμος.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.