Κυριακή, 24 Οκτωβρίου

Ολοκληρωτική καταδίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Τραγικές ώρες για τον ηθοποιό

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως και μάλιστα περνάει κάτι περισσότερο από βασανιστικά. Δεν είναι, βέβαια, μόνο εκείνος που υποφέρει. Η γυναίκα του δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα τι έχει συμβεί. Η αντίδρασή της, δε, όταν έμαθε πως ο σύζυγος της θα προφυλακιστεί, ήταν σπαρακτική.

Ο ηθοποιός δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το δικαστήριο αλλά και την κατακραυγή του κόσμου πια. Η ολοκληρωτική καταδίκη του ξεκίνησε από το κοινό, συνέχισε με το εμπάργκο των τηλεοπτικών σταθμών και θα ολοκληρωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου που φέρεται να είναι σκληρή αν λάβει κανείς υπόψιν το γεγονός πως ζήτησαν την προφυλάκισή του.

Εμπάργκο των τηλεοπτικών σταθμών στον Πέτρο Φιλιππίδη
Μετά την απομάκρυνσή του από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», όταν το όνομά του ενεπλάκη σε υποθέσεις σεξουαλικών αδικημάτων, ο πρωταγωνιστής «διαγράφεται» και από την ταινιοθήκη των καναλιών, τα οποία πήραν κοινά την απόφαση να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία ο ίδιος συμμετέχει.

Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει παύουν να προβάλλονται σε επανάληψη, ενώ την ίδια μοίρα έχουν και οι ταινίες και οι θεατρικές παραστάσεις στις οποίες ο ηθοποιός έχει αποτελέσει κομμάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πλέον επιτυχημένες και χιλιοπαιγμένες ελληνικές σειρές που δεν έπαψαν ποτέ να καλύπτουν μέρος του προγράμματος των ελληνικών καναλιών – κυρίως του Mega.

Παρόλα αυτά, η απόφαση είναι οριστική και η ελληνική τηλεόραση τον «διαγράφει» απ’ τα τεφτέρια της, μέχρι τουλάχιστον να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Ακόμα μια γυναίκα κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για παρενόχληση

Χαμός επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not με αφορμή την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη! Αφού δυο άτομα από το πάνελ της εκπομπής πλακώθηκαν με ανοιχτές τις κάμερες, συνδέθηκε τηλεφωνικώς η Μαρία Ιωαννίδου, για να σχολιάσει τα όσα διαδραματίζονται στο θέατρο τον τελευταίο καιρό!

Μεταξύ άλλων πέταξε τεράστια βόμβα αφού αποκάλυψε για πρώτη φορά χωρίς κανένα δισταγμό πως ο ηθοποιός που κατηγορείται για δυο βιασμούς και μια απόπειρα, είχε φλερτάρει στο παρελθόν έντονα και την ίδια ενώ χρησιμοποίησε πολύ βαριές κουβέντες για να τον χαρακτηρίσει!

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει φυλακή. Θέλω όμως να τον ακούσω, κάτι θα έχει να πει. Ο Πέτρος που γνώρισα εγώ πριν από 20 χρόνια στο σίριαλ “Δροσουλίτες”, δεν ήταν αυτός. Έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή. Χάνουμε τον πιο σπουδαίο ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω για τη γυναίκα του και το παιδί του. Δεν φταίει το θέατρο επειδή βρέθηκαν 3-4 διεστραμμένοι. Φυσικά και συμπαρίσταμαι στις κοπέλες και είμαι μαζί τους», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε και εμένα. Δεν μιλάω για φλερτ. Το λέω κομψά, απλά δεν με πίεσε. Ελένη μου, εμένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε τώρα; Αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση», είπε στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου αφήνοντας άφωνους όλους στο πάνελ.

«Συμπαραστέκομαι στα κορίτσια. Τελείωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά εγώ δεν μπορώ να χαρώ. Ο Πέτρος “πέθανε”, τελείωσε, τι άλλο θέλετε;», είπε επίσης η Μαρία Ιωαννίδου.

 

Διαβάστε επίσης