Κυριακή, 24 Οκτωβρίου

Πέτρος Φιλιππίδης: Γυναίκα αστυνομικός καταγγέλλει ότι της “όρμηξε” στο θέατρο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος την περασμένη Τρίτη 27/7 και ήδη από την Τετάρτη βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως. Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, ενώ μέχρι σήμερα αρνείται τις κατηγορίες.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει τι έχει συμβεί. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time, μια γυναίκα αστυνομικός που γνώρισε τον δημοφιλή ηθοποιό στο Facebook είχε και εκείνη μια δυσάρεστη εμπειρία να θυμάται…

Η κοπέλα τότε φοιτούσε ακόμη στη σχολή της και ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε μέσα στο πλήθος των θαυμαστών και άρχισε μια συνομιλία μαζί της, η οποία δεν έδειχνε τίποτα μεμπτό. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κάλεσε τη νεαρή θαυμάστρια του στο θέατρο. Η κοπέλα ενθουσιασμένη πήγε μαζί με τη μητέρα της. Με το που κάθισαν, ο ηθοποιός έστειλε μήνυμα στο Facebook, όπου της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και πως θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τη δει από κοντά.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν πέρασε κάτι κακό από το μυαλό της κοπέλας, αντίθετα πίστευε ότι είναι ένας ευγενής ηθοποιός. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έφτασε στο καμαρίνι του. Εκεί είδε έναν άλλον Πέτρο Φιλιππίδη, που όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει… Η κοπέλα τα έχασε, τον έσπρωξε και έφυγε τρέχοντας από το καμαρίνι του. Έκτοτε δεν ξαναμίλησε μαζί του στο Facebook.

Διαβάστε επίσης