Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Θρίλερ με τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα στις φυλακές – Τι συνέβη το δεύτερο 24ωρο με τον ηθοποιό

Άσχημη εξέλιξη…

Το δεύτερο 24ωρο σε κελί των φυλακών της Τρίπολης διανύει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοκ, ενώ παραμένει σε καραντίνα εξαιτίας των μέτρων για τον κοροναϊό που ισχύουν στα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του Σωματίου Ελλήνων ηθοποιών μίλησε στο MEGA και δεν δίστασε να προαναγγείλει νέες αποκαλύψεις. Παράλληλα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, μια γυναίκα αστυνομικός που γνώρισε τον δημοφιλή ηθοποιό στο Facebook είχε κι εκείνη μια δυσάρεστη εμπειρία μαζί του.

«Θα περιμένετε γιατί το πειθαρχικό συνεχίζει τις εργασίες του. Η πρόταση είναι να αποβληθούν κάποιοι ηθοποιοί από το Σώμα, σαν μια ηθική κίνηση. Θα δούμε τον Σεπτέμβριο τι θα γίνει, πρέπει να περιμένουμε το αν θα έρθουν άλλοι άνθρωποι στο πειθαρχικό συμβούλιο».

Επισήμανε, δε, ότι υπάρχουν περιστατικά που δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς πολλοί φοβούνται να καταθέσουν και να μιλήσουν γι’ αυτά.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υποστεί πράγματα, που γνωρίζουν πράγματα και περιστατικά και τα λένε μόνο σε εμάς και δεν έρχονται να τα καταθέσουν» είπε.

Μεγάλη σημασία στο κομμάτι του σωφρονισμού
Σύμφωνα με την Κλινική Ψυχολόγο, Άννα Κανδραράκη, έχει μεγάλη σημασία το κομμάτι του σωφρονισμού.

«Στο εξωτερικό υπάρχει. Στο εξωτερικό υπάρχει υποχρεωτική ψυχοθεραπεία σε ανθρώπους που φυλακίζονται για σεξουαλικά εγκλήματα. Στην Ελλάδα όχι».

Υπενθυμίζεται ότι στη φυλακή της Τρίπολης, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα έτσι ώστε να μην υπάρχουν κυρίως προβλήματα ασφαλείας , στο συγκεκριμένο κατάστημα κράτησης βρίσκεται και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για παρόμοια αδικήματα με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Τρελάθηκε» ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Ψελλίζει ακαταλαβίστικες φράσεις» – Σοκάρει η εικόνα του έπειτα από τρία βράδια στη φυλακή

«Τρελάθηκε» ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Ψελλίζει ακαταλαβίστικες φράσεις» - Σοκάρει η εικόνα του έπειτα από τρία βράδια στη φυλακή

«Αρνείται να προαυλιστεί – Δεν μιλά σε κανέναν»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε το τρίτο βράδυ του στη φυλακή και πλέον η η εικόνα του δεν θυμίζει σε τίποτα τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ελληνικού θεάτρου.

Την ώρα που ακόμα μία καταγγελία σε βάρος του, η οποία έκανε μερικές ώρες πριν την εμφάνισή της, μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ο πάλαι ποτέ ισχυρός θεατράνθρωπος φέρεται σύμφωνα με μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων να είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, αρνούμενος να προαυλιστεί ακόμα και να μιλήσει σε άλλους.

Δεν μιλά ούτε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, παρά μόνο διαβάζει ένα βιβλίο που του δόθηκε και ψελλίζει ακαταλαβίστικες φράσεις.

Πρόκειται σίγουρα για μη αναμενόμενη συμπεριφορά, ωστόσο μέχρι στιγμής αυτή δεν κρίνεται από τους αρμοδίους ως «ανησυχητική».

 

Διαβάστε επίσης