Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου

Σοκαριστική η ομορφιά της συντρόφου του Έλληνα Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου – Δείτε φωτογραφίες

Ξανθιά με γαλάζια μάτια

Εντυπωσίασε με τις ικανότητες του φέτος ο Στέφανος Ντούσκος που κατάφερε να πάρει το πρώτο χρυσό του μετάλλιο και το πρώτο χρυσό για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ένα από τα άτομα που τον στήριξαν και συνεχίζουν αν τον στηρίζουν είναι η σύντροφός του, Ευαγγελία Αναστασιάδου, που είναι επίσης επαγγελματίας αθλήτρια και ασχολείται με την κωπηλασία.

«Κοιτάω ώρες αυτήν την φωτογραφία κι όμως δεν θα έχω ποτέ αρκετά λόγια για να περιγράψω το πως νιώθω. Γιατί δεν είναι θαύμα ούτε ευκαιρία ούτε τύχη όπως θα έλεγαν κάποιοι είναι σκληρή δουλειά, θέληση και κουράγιο. Και μιλάω για αυτή την θέληση που όσες φορές και αν πέσεις θα σηκωθείς γιατί ξέρεις πως μια μέρα θα τα καταφέρεις και ήρθε η μέρα. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να μπορούσα να είμαι εκεί για να σου κάνω την μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου και ας μην ήταν αρκετή. Είσαι στην κορυφή του κόσμου και παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μετά τις μεγάλες νίκες του!

Αυτή είναι η σύντροφος του Στέφανου Ντούσκου

Στέφανος Ντούσκος

Στέφανος Ντούσκος σύντροφος

Στέφανος Ντούσκος ολυμπιακοί αγώνες

Λίγα λόγια για τον Στέφανο Ντούσκο
Ο Στέφανος Ντούσκος (γενν. 29 Μαρτίου 1997, Ιωάννινα) είναι Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων (Ν.Ο.Ι.)[1].

Στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2016, συμμετείχε μαζί με την ελληνική ομάδα στο αγώνισμα των ελαφρών τετράκοπων σκιφ, όπου τερμάτισε στην 6η θέση. Στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ μαζί με τον Χρήστο Στεργιάκα.

Στη μεγαλύτερη επιτυχία του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ με νέο ολυμπιακό ρεκόρ, καταρρίπτοντας εκείνο του Μάχε Ντρίσντεϊλ από τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Αυτή η μεγάλη διάκρισή του αντιπροσωπεύει το 4ο μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων

 

 

Διαβάστε επίσης