Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Προκαλεί ο Γιαννόπουλος: “Σέβομαι τις καταγγελίες των κοριτσιών αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χαμό”

Οι νέες δηλώσεις του για το κίνημα metoo

Το κίνημα metoo έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης παντού, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη! Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού και φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί σε όλα αυτά τα περιστατικά.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιώργου Γιαννόπουλου
Όσον αφορά τις καταγγελίες στο θέατρο, ποια είναι γνώμη σας;
Αν είναι πραγματικότητα αυτά που καταγγέλθηκαν, να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι από τη δικαιοσύνη. Αλλά όλοι πρέπει να περιμένουμε, οι αρμόδιοι να πάρουν τις αποφάσεις. Σέβομαι απόλυτα τις καταγγελίες των κοριτσιών, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χαμό. Η δικαιοσύνη ευτυχώς υπάρχει και θα κάνει τη δουλειά της.

Είστε ένας γοητευτικός άντρας. Σας έχει συμβεί θαυμαστές σας να ξεπεράσουν τα όρια;

Υπήρξαν κοπέλες που φτάσανε στην υπερβολή. Έχω φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα. Με παρακολουθούσαν επανειλημμένως. Όταν ο άλλος φτάνει σε αυτό το σημείο, είναι τρέλα. Δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει. Με ενόχλησε πολύ, ήταν άρρωστο. Είχε βρει και τον αριθμό μου και με έπαιρνε καθημερινά, απανωτά τηλέφωνα. Δεν έγινε μία, αλλά πολλές φορές. Τώρα ευτυχώς έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.

«Εμένα γιατί δεν μου φώναξε ποτέ σε παράσταση;»
Σε πρόσφατη, επίσης, συνέντευξή του στο Secret τοποθετήθηκε και για τον Κιμούλη.

Γιαννόπουλος Κιμούλης

«Ο Κιμούλης εμένα γιατί δεν μου φώναξε ποτέ σε παράσταση; Κάνω ένα ερώτημα εργασίας. Θα σου πω γιατί: γιατί ήμουν άψογος στη σκηνοθετική του άποψη. Κουβεντιάζαμε, μιλούσαμε χωρίς να τσακωθούμε ούτε μια φορά. Προς Θεού όμως, μην παρεξηγηθώ. Δεν λέω ότι ήταν λάθος οι καταγγελίες», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Για την ατάκα του «πώς τους πετσόκοψες έτσι;», ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε: «Εγώ έκανα «Το μικρό ψάρι» και έγινα viral με την ατάκα «πώς τους πετσόκοψες έτσι;». Μου έλεγε ο Γιάννης Οικονομίδης ότι «από αυτή την ατάκα έχουν βγάλει λεφτά οι πάντες».

Διαβάστε επίσης