Site icon Hallocy

Ξεφτίλισαν οι χρήστες του Twitter την Ιωάννα Τούνη: «Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει»

«Μάλλον η βολεμένη Τούνη θέλει οι εργαζόμενοι να δουλεύουν σαν σκλάβοι»

Στο επίκεντρο των social media βρέθηκε για άλλη μια φορά η Ιωάννα Τούνη καθώς προκλήθηκε μεγάλος σάλος ύστερα από τις δηλώσεις της. Ως influencer, η Ιωάννα Τούνη είναι αρκετά ενεργή στα social media της καθώς της αρέσει να έρχεται σε επικοινωνία και με τους διαδικτυακούς της φίλους αφού όπου κι αν πάει ποσταρει διάφορα πράγματα από την καθημερινότητά της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μαζί με την παρέα της βρέθηκε στους Παξούς όπου και πέρασε μέρος των διακοπών της. Λίγο αργότερα διαπίστωσε πως το ωράριο καταστημάτων άλλαξε μετά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τις υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας. Έτσι, η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο instagram εκφράζοντας το παράπονό της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: “Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε”.

Βέβαια, οι αντιδράσεις αλλά και τα σχόλια από τους χρήστες του Twitter δεν άργησαν να έρθουν. Δείτε παρακάτω κάποιες από αυτές.

Τα σχόλια στο Twitter

Exit mobile version