Site icon Hallocy

Δέσποινα Βανδή: Στο πλευρό της η κόρη της – Η ανάρτηση στο instagram και το σχόλιο της

Στέκεται βράχος δίπλα της

Μπορεί αυτή η περίοδος να είναι δύσκολη για την αγαπημένη τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, λόγω του χωρισμού της μετά από 18 χρόνια αλλά αυτό που της δίνει περισσότερο δύναμη από όλα είναι πως γνωρίζει πολύ καλά ότι για οτιδήποτε χρειαστεί έχει την στήριξη των παιδιών της, της Μελίνας και του Γιώργου.

Είναι μια πολύ δεμένη οικογένεια και πολλές φορές, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την Δέσποινα με την Μελίνα σε βόλτα τους είτε για καφέ είτε για ψώνια.

Αυτή τη φορά, όμως, η εκδήλωση λατρείας ήρθε μέσω instagram. H Δέσποινα Βανδή ανέβασε τη νέα της φωτογραφία με summer Looκ με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη να εκφράζει ανοιχτά τον θαυμασμό της προς τη μητέρα της γράφοντας “Θεάρα” και βάζοντας καρδιές…

Η ανάρτηση και το σχόλιο της κόρης της Δέσποινας Βανδή

Ντέμης Νικολαϊδης: Με μοντέλο του GNTM μετά τον χωρισμό του από την Δέσποινα Βανδή
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ciao, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ξεκινήσει ένα φλερτ, με ένα από τα μοντέλα του GNTM. Ένα φλερτ που ακόμη είναι στα πρώιμα στάδιά του και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει.

Όσοι τον ξέρουν πάντως λένε ότι είναι ήρεμος κι ευτυχισμένος, όσο ευτυχισμένος μπορεί να είναι κάποιος όταν τελειώνει μια σχέση ζωής.

Exit mobile version