Site icon Hallocy

Εναντίον της Ιωάννας Τούνη ο γιος του Στέλιου Ρόκου – «Μ’ αρέσει που πριν μερικές ημέρες κάποιες βιζ… συγγνώμη influencers…»

Το άγριο ξέσπασμα

Σάλος προκλήθηκε με την ανάρτηση που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι δεν συμφώνησαν με την άποψή της με αποτέλεσμα να την «ξεφτιλίσουν» στο Twitter μιας και οι χρήστες εκεί δεν χαρίζονται εύκολα.

Πάντως αρκετοί ήταν και οι γνωστοί οι οποίοι θέλησαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο περιστατικό με τον δικό τους τρόπο. Αυτή τη φορά, ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρης έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Μ’ αρέσει που πριν μερικές ημέρες κάποιες βιζ… συγγνώμη influencers, έκραζαν μέσω social media τους ανθρώπους που είχαν κλειστά τα ταβερνάκια τους στις 4 το μεσημέρι με 42 βαθμούς και τώρα ξαφνικά τις έπιασε ο πόνος να ανεβάσουν stories κλπ από τις καταστροφικές πυρκαγιές μπας και πάρουν κανένα like για το πόσο πολύ συμπονούν τον συνάνθρωπό τους.

Αφού βρε Ιωάννα (τυχαίο όνομα) πρώτη θα είσαι να πας να διαφημίσεις τα ξενοδοχεία στις εκεί περιοχές όταν ανοίξουν».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Δημήτρη

Exit mobile version