Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια

“Πρώτη φορά περήφανα…”

Η αλήθεια είναι πως στα social media ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είναι και τόσο ενεργός. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φροντίζει να αναρτά μόνο δημοσιεύσεις που απασχολούν είτε την δουλειά του, είτε κάποιον κοινωνικό προβληματισμό. Αυτό έκανε και σήμερα, λοιπόν.

Μπορεί ο κόσμος να πεθαίνει να μάθει τι συμβαίνει με εκείνον και την Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά ο ίδιος ήταν αναμενόμενο πως δεν θα έκανε καμία δημόσια τοποθέτηση οπότε η ανάρτησή του αφορά το συμβάν με τις φωτιές που έχουν κάψει την Ελλάδα.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη
«Χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν και πάλι στάχτη. Πνεύμονες ζωής που περπατήσαμε απολαμβάνοντας την φύση χάθηκαν σε μια στιγμή…

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα που είναι το πιο σημαντικό όταν βλέπουμε την πορεία της φωτιάς να καίει τα πάντα στο πέρασμά της. Οι εικόνες με τα καμένα ζώα του δάσους που εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν συγκλονίζουν.

Πρώτη φορά περήφανα άλογα τρέχουν στο δάσος να σωθούν και περισυλλέγονται τη τελευταία στιγμή. Η οικολογική καταστροφή είναι ανυπολόγιστη και η ευθύνη όλων μας είναι να προστατεύουμε συνειδητά τη «Μάνα» γη…», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

Διαβάστε επίσης