Site icon Hallocy

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όταν βλέπουμε την πορεία της φωτιάς να καίει τα πάντα στο πέρασμά της…»

Συγκίνησε με την ανάρτησή του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μίλησε για τις φωτιές που έχουν πλήξει τη χώρα, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στην οικολογική καταστροφή που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές.

Το ίδιο θέμα έθιξε και ο Σάββας Πούμπουρας στη δική του ανάρτηση. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από τη μεριά του, είναι γνωστός για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει προς τα ζώα και έτσι δε θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει από τις φλόγες.

Το σχόλιο του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τις φωτιές
«Χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν και πάλι στάχτη. Πνεύμονες ζωής που περπατήσαμε απολαμβάνοντας την φύση χάθηκαν σε μια στιγμή … Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα που είναι το πιο σημαντικό όταν βλέπουμε την πορεία της φωτιάς να καίει τα πάντα στο πέρασμά της.

Οι εικόνες με τα καμένα ζώα του δάσους που εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν συγκλονίζουν. Πρώτη φορά περήφανα άλογα τρέχουν στο δάσος να σωθούν και περισυλλέγονται τη τελευταία στιγμή. Η οικολογική καταστροφή είναι ανυπολόγιστη και η ευθύνη όλων μας είναι να προστατεύουμε συνειδητά τη «Μάνα» γη….», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Exit mobile version