Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μέγκαν Ραπίνο και Σου Μπερντ γιόρτασαν τα μετάλλιά τους με ένα «ζεστό» φιλί στο στόμα

Δείτε καρέ από το πιο ζεστό τετ α τετ των δύο Αμερικανίδων αθλητριών- Η αρχηγός της Εθνικής ποδοσφαίρου των ΗΠΑ και η παίκτρια της ομάδα της Εθνικής μπάσκετ των ΗΠΑ δεν διστάζουν να εκδηλώσουν τον έρωτά τους μπροστά στις κάμερες – Οι δύο κυρίες αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2020
Τελευταία μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα στο Τόκιο και οι αθλητές χαρίζουν μοναδικά στιγμιότυπα στις κάμερες και το τηλεοπτικό κοινό. Μια από αυτές τις όμορφες και ανθρώπινες στιγμές ήταν και αυτή ανάμεσα στην παίκτρια της Εθνικής μπάσκετ των ΗΠΑ, Σου Μπερντ και της αρραβωνιαστικιάς της Μέγκαν Ράπινο, η οποία είναι η αρχηγός της Εθνικής ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.

Η Ραπίνο που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα της απολάμβανε από τις κερκίδες του σταδίου την αγαπημένη της να Μπερντ να κερδίζει το πέμπτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό με την Ιαπωνία.

Αφού τελείωσε το παιχνίδι 80-75, η 40χρονη Μπερντ έτρεξε προς την 36χρονη Ραπίνο για να μοιραστεί τη χαρά της και τα συναισθήματά της. Εκεί η κάμερα απαθανάτισε το ζευγάρι να ανταλλάζει ζεστά φιλιά και αγκαλιές.

Καρέ από το πιο ζεστό τετ α τετ των δύο Αμερικανίδων αθλητριών

Fili_Toki

Agkalies

E8Pc4q6UUAAnUmD

E8Pc8FVVgAQhP6f

E8Pc8nZVkAUU6Ar

«Ειλικρινά με εμπνέει και της το είπα τις προάλλες. Θέλω να είμαι μαζί της και την αγαπώ. Κάνει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Παίζει με μια αίσθηση χαράς, κάνει όλους τους άλλους γύρω της καλύτερους μέσα και έξω από το γήπεδο. Είναι απλά ένα καταπληκτικό άτομο. Θα αρχίσω να κλαίω. Θα βάλω τα κλάματα μπροστά στην τηλεόραση», λέει η Ραπίνο με απεριόριστο θαυμασμό για την σύντροφό της.

Η Ραπίνο και η Μπερντ μετρούν πέντε χρόνια μαζί καθώς άρχισαν να βγαίνουν από τους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016. Αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2020.

Διαβάστε επίσης