Site icon Hallocy

Αμακιγιάριστη η Ιωάννα Μαλέσκου με μπικίνι – Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Πιο φυσική από ποτέ η παρουσιάστρια

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Ιωάννα Μαλέσκου να ποζάρει φτιαγμένη και βαμμένη στο πλατό της εκπομπής της, Love it, ωστόσο η ίδια επιλέγει να αφήσει στην άκρη το μακιγιάζ για το καλοκαίρι και να απολαύσει τις διακοπές της όσο πιο ανέμελα γίνεται.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες με την αγαπημένη της Μπαλού με τους διαδικτυακούς της φίλους και μαζί, έγραψε και κάποιες σκέψεις της για το φετινό της καλοκαίρι, λίγο πριν επιστρέψει δυναμικά στο Love it.

Οι φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου χωρίς μακιγιάζ
«Οι φετινές μας διακοπές ήταν σύντομες αλλά τις περάσαμε μαζί. Σε έναν τόπο που αγαπάμε και μας αγαπά. Από άλλη αφετηρία βέβαια και ίσως με διαφορετική διάθεση η επίσκεψή μας στην Κρήτη, αυτό το Καλοκαίρι. Για την Μπαλού, σχεδόν ξεπεράστηκε η ανασφάλεια του νερού, με αγκαλιές και χαδάκια. Για μενα, επίσημα ξεκινάνε οι “βουτιές”…στα βαθιά. Αλλωστε ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι.

Ετοιμαζόμαστε για άλλα νερά, όμορφα αλλά και απρόβλεπτα. Κι εκεί μαζί θα κολυμπήσουμε… χωρίς σωσίβια. Οπως πάντα. Μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Exit mobile version