Site icon Hallocy

Φονικό στο Γέρι: Νεκρός 29χρονος – Σοβαρά τραυματίας ο πατέρας του

Άγριο φονικό σημειώθηκε γύρω στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης στο Γέρι, με τις Αρχές να τίθενται σε συναγερμό.

Τα μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς και εκεί εντόπισαν νεκρό έναν 29χρονο και σοβαρά τραυματία τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πατέρας και γιος είχαν νωρίτερα διαπληκτιστεί με γείτονά τους για τη θέση του πάρκινγκ.

Ο φερόμενος δράστης και γείτονάς του, ανέσυρε κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε εναντίον τους.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στον δημοσιογράφο του ΣΙΓΜΑ Μιχάλη Κυβιδιώτη, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο, ο φερόμενος δράστης προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας σε χωράφι, ωστόσο, τον ακινητοποίησαν.

Η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στον φερόμενο δράστη ο οποίος και ανακρίνεται.

Ο πατέρας του 28χρονου θύματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σοβαρή.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας που διεξάγουν έρευνες και συλλέγουν τεκμή

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του φονικού στο Γέρι–Λογομάχησαν για το πάρκινγκ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του άγριου φονικού που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Γέρι, με φερόμενο δράστη τον γείτονα ενός 29χρονου και του 52χρονου πατέρα του.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη σκηνή ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, ο 58χρονος φερόμενος δράστης είχε έντονη λογομαχία με τον 29χρονο και τον πατέρα του για μια θέση πάρκινγκ.

Λίγο μετά την λογομαχία ο 58χρονος μετέβη στο σπίτι του και επέστρεψε με κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πρώτα πυροβόλησε τον 29χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός, και στην συνέχεια πυροβόλησε τον πατέρα, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ από την πρώτη στιγμή και συνέλαβαν τον 58χρονο.

Οι ιατροδικαστές που μετέβησαν στο σημείο εξακρίβωσαν ότι ο 29χρονος φέρει τραύματα στο πρόσωπο από κυνηγετικό όπλο.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στον δημοσιογράφο του ΣΙΓΜΑ, Μιχάλη Κυβιδιώτη, στην σκηνή εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας καθώς, την ώρα του φονικού, η μητέρα του 29χρονου βρισκόταν στο σπίτι.

sigmalive

Exit mobile version