Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Παρασκευή Κερασιώτη: Η πρώην παίκτρια του GNTM σε μια… τολμηρή topless φωτογραφία

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η Παρασκευή Κερασιώτη φωτογραφίζεται topless.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, που εργάζεται επαγγελματικά στη Μύκονο ως σερβιτόρα, δημοσίευσε ακόμα μία… τολμηρή φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το 20χρονο κορίτσι πόζαρε χωρίς ρούχα σε παραλία και, όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε δεκάδες likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές.

Πρόσφατα, η Παρασκευή Κερασιώτη προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία μου. Πριν από περίπου 5-6 μήνες είχα γίνει πολύ σκληρή με τον εαυτό μου έκανα σκληρή διατροφή σκληρή γυμναστική με αποτέλεσμα όλο αυτό να μου δημιουργήσει κακό στον οργανισμό μου για 4 μήνες είχε σταματήσει η έμμηνος ρύση, ψυχολογικά δεν ήμουν καλά, έτρωγα κάθε μέρα περισσότερο και περισσότερο δεν μπορούσα να το ελέγξω.

Έκατσα και σκέφτηκα ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας το σώμα μας να μην μας πιέζουμε είμαστε μοναδικές. Σήμερα μετά από τόσους μήνες είμαι καλά και ψυχολογικά και σωματικά με έχω αγαπήσει όπως και αν είμαι και ποτέ δεν ξεχνάω να χαμογελάω».

Δες τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης