Site icon Hallocy

Δύσκολες ώρες για τον Κρατερό Κατσούλη: Αυτό είναι το μόνο περιουσιακό στοιχείο που του έμεινε μετά τον χωρισμό με την Καραβάτου

Πριν από μερικά λεπτά έγινε γνωστό πως ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους. Με μια ανακοίνωση μέσω δικηγόρου, έκαναν γνωστό πως μετά από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών προχώρησαν στη λύση της σχέσης αυτής. Στα media ωστόσο, ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως το ζευγάρι περνούσε κρίση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr, είχαν προβλήματα εδώ και 2 χρόνια, ωστόσο, προσπαθούσαν με όποιο τρόπο μπορούσαν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο που έμπαινε μπροστά τους με σκοπό να σώσουν το γάμο τους. Κύρια προτεραιότητα τους μάλιστα ήταν η Αέλια και ο Αρίωνας και ήθελαν να τους προστατεύσουν από αυτό που σκόπευσε να έρθει… τον οριστικό χωρισμό.

Τελικά, μη μπορώντας να ξεπεράσουν τα προβλήματα, το τέλος ήρθε και πλέον ο κάθε ένας τραβάει το δικό του δρόμο. Ήδη όπως γνωρίζω, μένουν ξεχωριστά με τον Κρατερό Κατσούλη να έχει νοικιάσει σπίτι κοντά στην Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά.

Άλλο ένα γεγονός που γνωρίζω και θα σας το αποκαλύψω στο Vanda’s, είναι πως το μόνο περιουσιακό στοιχείο που έχει στο όνομα του ο ηθοποιός είναι η μηχανή του, την οποία και λατρεύει. Με αυτή κυκλοφορεί στην Αθήνα και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός τον έχει απαθανατίσει στον δρόμο.

Τελευταία του εμφάνιση ήταν τον περασμένο Μάϊο, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου, πως αποχωρεί από το κανάλι με την Κατερίνα Καραβάτου να πλαντάζει στο κλάμα.

Αυτή είναι η μηχανή του Κρατερού Κατσούλη

Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου του με την Καραβάτου
«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Exit mobile version