Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Σάλος για παίκτρια του Survivor 4: Την έδιωξαν από τη δουλειά της επειδή ήταν κλεπτομανής!

Και όχι, δεν είναι αυτή που φαντάζεστε!

Σάλος επικρατεί για παίκτρια του Survivor, της οποίας το παρελθόν βγήκε στο φως, με την ίδια να είναι κλεπτομανής και να φτάνει, μάλιστα, σε σημείο να κλέψει μέχρι και το αφεντικό της.

Όπως γράφει η Espresso, η πρώην παίκτρια που βομβαρδίζει πια το Instagram με σέξι φωτογραφίες πασχίζοντας να αυξήσει τους ακολούθους της, δεν μπορούσε να αντισταθεί στον άλλον της εαυτό. Το ταλέντο της δεν περιοριζόταν στο επάγγελμα με το οποίο προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην, τη στιγμή που άλλος παίκτης βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Survivor 4 κλεπτομανής παίκτρια

Ο… βίος και η πολιτεία της κλεπτομανούς παίκτριας του Survivor 4

Κάποιοι από τη δουλειά της ήξεραν πως έχει… μακρύ χέρι, πως ήταν μια κλεπτομανής που δεν μπορούσε με τίποτα να καταπνίξει το πάθος της. Δεν ήταν ούτε ένα ούτε δύο τα περιστατικά στα οποία «το ταμείον ήταν μείον» με δική της υπαιτιότητα. Το αφεντικό της την είχε τσιμπήσει να απλώνει χέρι και να τσεπώνει το παραδάκι με αστραπιαίες κινήσεις.

Στην αρχή την έπιασαν και της διαμήνυσαν πως δεν θέλουν το πράγμα να φτάσει μέχρι την Αστυνομία. Εκείνη τους διαβεβαίωσε πως θα καταπνίξει το πάθος της, αλλά μάταια. Μέχρι που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και την έδιωξαν κακήν κακώς, επιλέγοντας να μην την καταγγείλουν. Και να φανταστείτε πως στο «Survivor» κάποιοι παίκτες κατηγορούσαν ως… κλέφτρα μία άλλη, αθώα ψυχή. Πού να ήξεραν ότι στην παρέα τους είχαν μια αιθέρια και λυγερή ύπαρξη που ήταν όντως κλέφτρα στην πραγματική της ζωή, σύμφωνα πάντα με την Espresso.

 

Διαβάστε επίσης