Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Απίστευτο “άδειασμα” στο The Bachelor – «Δεν με έπεισαν με τα χρήματα! Μειώνουν τις γυναίκες»

Αν δεν είχε αρνηθεί την πρόταση που του έκαναν από το ριάλιτι, αυτός θα ήταν ο επόμενος Έλληνας εργένης

Εκτός του Αλέξη Παππά που είναι ο νέος Έλληνας εργένης και ήδη έχει συνευρεθεί με παίκτριες, πρόταση για το The Bachelor είχε δεχθεί και πρόσωπο που βλέπαμε σε καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Αυτός άδειασε το The Bachelor
Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολαϊδη, ο οποίος έκραξε το ριάλιτι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “TV O Clock” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, αποκαλύπτοντας το λόγο που αρνήθηκε την πρόταση της παραγωγής.

Από τις προτάσεις που σου έγιναν, όπως αυτή του Alpha για να γίνεις ο νέος Bachelor, υπήρξε κάποια στιγμή που μετάνιωσες για το όχι σου;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μετάνιωσα και δεν μετανιώνω που είπα όχι σε ένα πρότζεκτ που κατά τη γνώμη μου δεν κρατάει σωστές ισορροπίες μεταξύ του ανδρικού και του γυναικείου φύλου. Σε σημείο, μάλιστα, που φαίνεται ότι μειώνει τις γυναίκες. Γι’ αυτό δεν θα ήθελα να συμμετάσχω σε αυτό. Θέλω να κάνω ποιοτικά πράγματα στη ζωή μου και τα χρήματα δεν είναι το παν. Οι 100.000 ευρώ ή όσα χρήματα και να μου πρόσφεραν, δεν θα με έπειθαν να σπάσω τους ηθικούς φραγμούς μου.

Διαβάστε επίσης