Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Ζέτα Μακρυπούλια – Με αυτή την παρέα απολαμβάνει τις διακοπές της μετά τον χωρισμό από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Διαφορετικό καλοκαίρι για τη Ζέτα Μακρυπούλια η οποία διανύει τις πρώτες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Εδώ και αρκετό καιρό, διάφορα σενάρια έφερναν διαρκώς την προσωπική ζωή τους στο επίκεντρο, με την παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή να απαντούν με τη σιωπή τους. Η απόφαση του χωρισμού ωστόσο είναι οριστική κάτι που ανακοίνωσαν οι δυο τους σε κοινή τους δήλωση στην εφημερίδα Espressο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπήρξαν μαζί για περισσότερο από 10 χρόνια.

“Δεν έχω σκεφτεί καν το εάν θα έκανα σύμφωνο συμβίωσης ή εάν θα ήθελα να παντρευτώ. Λάθος; Σωστό; Δεν βλέπω μακριά; Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Αν κάνω παιδιά, τότε νομίζω είναι που θα αρχίσω να το σκέφτομαι. Ο Μιχάλης είναι ο άνθρωπός μου και όχι απλά μια σχέση γιατί νιώθω ασφάλεια”. δήλωνε πριν από μερικά χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος.

Το φετινό καλοκαίρι βρήκε την παρουσιάστρια σε διακοπές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στο χωριό Κεραμίδι κοντά στον Βόλο μαζί με τον Νίκο Μουτσινά όπου και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές.

Στην παρέα μάλιστα προστέθηκαν αργότερα και ο Θανάσης Αλευράς με τη Ματίνα Νικολάου. Περισσότερα για τις διακοπές τους αποκάλυψαν οι ίδιοι μέσα από τους λογαριασμούς τους στο instagram.

Από την άλλη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά του, αποφεύγοντας την οποιαδήποτε δήλωση για την προσωπική του ζωή.

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά και σύντομα η Ζέτα Μακρυπούλια θα επιστρέψει στο πλατό του Rouk Zouk προκειμένου να ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Για την ώρα πάντως η παρουσιάστρια του ANT1 απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της παρέα με καλούς φίλους.

Διαβάστε επίσης