Hallocy

Neverland Rock Bar – Η πιο ροκ μπυραρία της πόλης βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας

Ακούς rock; Σου αρέσει ο χαμηλός φωτισμός, το ξύλο και η φιλική ατμόσφαιρα; Τότε, τo Neverland Rock Bar είναι η πρόταση που θα σε κάνει να… “κολλήσεις”.

Από το 2009 η μπυραρία – rock bar της Λευκωσίας αποτελεί διαχρονικό σημείο συνάντησης για όσους… τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις αλλά όχι μόνο!

Σε έναν χώρο… βγαλμένο από άλλον αιώνα και υπό την… επίβλεψη προσωπικοτήτων όπως ο Jimi Hendrix, o Bruce Dickinson, o Alice Cooper, o Freddie Mercury, η Janis Joplin, ο Kurt Cobain κ.α. θα απολαύσεις είτε στο ξύλινο επιβλητικό μπαρ είτε στα ψηλά ξύλινα τραπεζάκια άφθονη παγωμένη μπίρα, αλλά και όλων των ειδών αλκοολούχα ποτά, shots και τα Neverland specials επιλέγοντας ανάμεσα από μεγάλη ποικιλία!

Φυσικά όποια μπίρα κι αν επιλέξεις δεν θα είναι… μόνη καθώς μπορείς πάντα να τη συνοδεύσεις με ζεστά πιάτα και γεύσεις που κυμαίνονται από μια μεγάλη ποικιλία από burgers όλων των ειδών, την τεράστια χοιρινή μπριζόλα τέλεια ψημένη και άψογα σερβιρισμένη με σαλάτα, την καλοψημένη ελληνική πίτα όπως επίσης πατάτες γουέτζες (wedges).
Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το Σνίτσελ κοτόπουλο η ακόμη και το κλαμπ σάντουιτς με αυγό και όλα αυτά σερβιρισμένα με μπόλικες τηγανίτες πατάτες.


Η κουζίνα του, η οποία μένει ανοιχτή μέχρι τις 00.45

Έχεις όμως και επιλογές να κάνεις share το φαγητό σου ή να τσιμπάς κάτι με το ποτό σου, για αυτό και επιλέγεις από platters με finger food όπως μπαστουνάκια τυριού, nachos με τυρί, chicken nuggets, και onion rings.

Θα το βρεις ανοιχτό καθημερινά από τις 20.00 το βράδυ και θα πας για να ακούσεις επιλεγμένη μουσική σε Classic Rock, Psychedelic Rock, Hard Rock, Punk Rock, Progressive Rock, Alternative Rock, Heavy Metal από την δεκαετία του ‘60 μέχρι σήμερα. Τις Τετάρτες θα πας για να ακούσεις ελληνικό rock και punk επιλογές. Χαρακτηριστικό του το ότι ακόμη χρησιμοποιεί δίσκους από βινύλιο!

Συχνά φιλοξενεί γνωστά μουσικά ονόματα και συγκροτήματα από την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ακολουθείστε το στο facebook page και στο instagram για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα events, όπως επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το online neverlandrockshop και να αγοράσετε ένα από τα μοναδικά μπλουζάκια, καπελάκια, την τεράστια κούπα μέχρι και key ring όλα με το logo του αγαπημένου σας Rock Bar Neverland.

Info

Νικηφόρου Φωκά 1 – Λευκωσία

Τηλ. 70087575

Καθημερινά από 20:00

Exit mobile version