Hallocy

Απόστολος Γκλέτσος: “Δεν ξέρω αν τελικά νόσησα από κορονοϊό”

Στις αρχές του έτους, ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε ένα rapid test, το οποίο βγήκε θετικό. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ και στη δημοσιογράφο Νάντια Αδαμοπούλου, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει πως δεν είναι σίγουρος αν τελικά νόσησε από κορονοϊό ή όχι.

Ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας και με δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα άφησε πίσω του πράγματα που μας προβλημάτισαν, άφησε πίσω του δύσκολες καταστάσεις, άφησε ένα κενό».

Αν δεν κάνω λάθος, είχατε πει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι νοσήσατε.

Εγώ δεν ξέρω αν τελικά νόσησα, γιατί κάποια τεστ ήταν θετικά, κάποια αρνητικά. Είχα ένα ζήτημα αναπνευστικό, αλλά τελικά δεν ξέρουμε τι ήταν ακριβώς. Το σημαντικό είναι ότι την έβγαλα καλά, παρά το υποκείμενο νόσημα που έχω. Ωστόσο, κάποιοι συνάνθρωποι μας ταλαιπωρούνται πολύ, δεν τα καταφέρνουν όλοι. Δυστυχώς βλέπω ότι έχουμε και άλλα δύσκολα πράγματα να αντιμετωπίσουμε.

Την περίοδο του εγκλεισμού είχατε γυρίσματα στην Κύπρο για τις «8 Λέξεις»;

Ναι. Ακολουθούσαμε όλα τα πρωτόκολλα. Αγχωνόμασταν και φοβόμασταν μην νοσήσουμε. Ένα σορό χαρτιά, ένα σορό τεστ, ένα σορό προφυλάξεις αλλά τελικά όλα γίνονται.

Δείτε τον Απόστολο Γκλέτσο να ποζάρει φορώντας το εσώρουχό του

Η φωτογραφία που δεν δημοσιεύτηκε ποτέ και είχε τραβηχτεί πριν από 28 χρόνια
Πριν από 28 χρόνια το 1993 ο Απόστολος Γκλέτσος είχε φωτογραφηθεί φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Η φωτογραφία αυτή που δημοσιεύει σήμερα για πρώτη φορά το mediafree.gr, είχε τραβηχτεί για τις ανάγκες της στήλης του αστρολόγου Κώστα Λεφάκη, σε περιοδικό της εποχής.

Αποτέλεσε την «πρώτη ύλη» για το σκίτσο που συνόδευσε το άρθρο του αστρολόγου, για το ερωτικό καλοκαίρι που ερχόταν, με τον ευφάνταστο μάλιστα τίτλο «φαλλική συμπεριφορά»!

Στο εν λόγω φωτογραφικό καρέ ο άγνωστος τότε ηθοποιός και σημερινός δήμαρχος της Στυλίδας φορά μόνο ένα μπλε σλιπάκι και ένα αθλητικό φανελάκι, αλλά τελικά η φωτογραφία – για άγνωστους λόγους – δεν είχε δημοσιευτεί ποτέ.

Exit mobile version